Prof. Dr. Sevil Atasoy Yıldızlı Kimya günü etkinliğine katıldı

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Teknolojileri bölümü ve kulübü tarafından düzenlenen ‘Yıldızlı Kimya Günü’ etkinliğine katılım sağladı. Prof. Dr. Sevil Atasoy’a Prof. Dr. Belkıs Bilgin Eren tarafından plaket takdim edildi.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından Tarihi Hamamda gerçekleştirilen Yıldızlı Kimya günleri kapsamında öğrencilerle buluştu.

Adli Bilimlerde Kimyanın Önemi” konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Sevil Atasoy öğrenciler tarafından ilgiyle dinlendi.

Atasoy, “Böyle bir davette bulunduğu ve ödül aldığı için Yıldız Teknik Üniversitesi’ne ve etkinliğe katılan tüm öğrencilere” teşekkür etti.