Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından kaleme alınan "Mesnevi Terapi", “Psikolojik Savaş”, “Bağımlılık”, “Sen Ben ve Çocuklarımız” ile “Kendinle Barışık Olmak” kitapları Arnavutça ’ya çevrilerek Kosova’da okuyucuyla buluştu. Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kaleme aldığı kitapları daha önce İngilizce, Bulgarca ve Farsça ’ya çevrilmişti.
İçerik
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın Arnavutça’ya Çevrilen Kitapları, Kosova’da Okuyucuyla Buluştu
Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından kaleme alınan ve Timaş Yayınları tarafından yayımlanan "Mesnevi terapi", “Psikolojik Savaş”, “Bağımlılık”, “Sen Ben ve Çocuklarımız” ile “Kendinle Barışık Olmak” isimli kitaplar Pane Yayınevi tarafından Arnavutça ‘ya çevrildi. Prof. Dr. Tarhan’ın kitapları Kosova’da kitapseverlerin beğenisine sunuldu.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın “Bilinçli Aile Olmak”, “Bilinçli Genç Olmak”, “İnanç Psikolojisi” kitapları İngilizce ’ye, “Mesnevi Terapi” kitabı da daha önce İngilizce, Bulgarca ve Farsça ‘ya çevrilmişti.
Endonezya ve Azerbaycan dillerini de çevrilen kitapları bulunan Tarhan’ın 1 milyondan fazla satan kitaplarının tüm gelirleri İDER (İnsani Değerler Vakfı)’e bağışlanıyor.
Paylaş
Sizi Arayalım
Diğer Haberler
- Prof. Dr. Sevil Atasoy, BM’de 2025 uyuşturucu kontrol raporlarını sundu
- Ebelik öğrencileri fetoskop ve önlük giyme heyecanını bir arada yaşadı
- Üsküdar İletişim’de ilk Öğrenci Kongresi gerçekleştirildi
- Öğrencilerin yeni dijital asistanı ÜS-AI hizmete girdi!
- SHMYO akademisyenleri ve öğrencileri ‘Orman Yangın Gönüllüsü’ oldu

