Kendi mezuniyetlerini kendileri yaptı...

Pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Akademik Yılı 7. Dönem Mezuniyet Töreni, 2020-2021 Akademik Yılı 8. Dönem Mezuniyet Töreni ile bir arada düzenleniyor. Pandemi önlemleri alınarak yüz yüze gerçekleştirilen törende renkli anlar yaşanıyor. İletişim Fakültesi öğrencileri de bugün gerçekleşen törende mezuniyet heyecanı yaşadılar. Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü 2019-2020 mezun öğrencileri Şahan Şengül ve Rüveyda Gönülalçak Mezuniyet töreninde renkli anlara imza attılar.

Şahan Şengül, diplomasını almak için sahneye çıkarken, elinde yüzleri gülümseten bir pankart taşıdı. Pankartta son dönemde sosyal medya platformlarında gündem olan bir akıma ait olan bir ifade yer aldı. Pankartta “Sizce ben mezun olduğum üniversitede işe girip, kendi mezuniyet törenimi düzenlemiş miyimdir?” yazarken,  Rüveyda Gönülalçak ise diplomasını almak için sahneye çıkana kadar ve diplomasını aldıktan sonra da Üsküdar Üniversitesinin kurumsal sosyal medya hesaplarını yönetmeye devam etti.

Şengül ve Gönülalçak öğrencilik dönemlerinde Kurumsal İletişim Direktörlüğünde yarı zamanlı olarak çalışmaya başladılar, gösterdikleri üstün gayret ve performansı beğenilince mezun olduktan sonra Kurumsal İletişim Direktörlüğünde Etkinlik Asistanı ve Sosyal Medya Sorumlusu olarak Üsküdar Üniversitesi bünyesinde profesyonel iş hayatına adım attılar. İdari Personel olarak Üsküdar Üniversitesi ailesiyle yollarına devam eden Şengül ve Gönülalçak kendi mezuniyet törenlerinde aktif bir şekilde çalışmaları ve diplomalarını almak için sahneye çıkmaları yüzleri gülümsetti. Kurumsal İletişim Direktörlüğü de ekip arkadaşların mezuniyet coşkusuna ortak oldu.  Gönülalçak ve Şengül'ü mezuniyet töreninde aileleri ve sevdikleri  yalnız bırakmadı.



 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)