İstanbul'da LGBT propagandasına karşı "Büyük Aile Buluşması" sessiz yürüyüşle tamamlandı

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.56875

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, "Paris Olimpiyatları'ndaki cinsiyetsizlik propagandasını yapan küresel çetelerle şu anda Gazze'de soykırımı destekleyen çeteler aynı çeteler." dedi.

Büyük Aile Platformunca "Dursun bu hayasızca akın" sloganıyla LGBT propagandası ve dayatmasına karşı düzenlenen "Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüş" Fatih'te sona erdi.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve temsilcileri, aileler ile vatandaşlar, Türk bayraklarıyla Saraçhane Parkı'nda toplandı.

Yaklaşık 400 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği etkinlik için bir araya gelen kalabalık, "Dursun bu hayasızca akın", "Aileyi korumak milli güvenlik meselesidir", "Sosyokültürel teröre dur de" , "Ailemize anayasal koruma istiyoruz" , "Aileye savaş açanlara geçit verme", "Aile hedefte, başını çevirme", "Çocuklar için sesini yükselt" yazılı dövizler taşıyarak LGBT dayatmasına karşı sloganlar attı.

"Fransa’daki Olimpiyat açılışında cinsiyetsizlik propagandasının proje olduğunu gördük”

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, yaptığı konuşmada, dünyada insanlığın spor, medya ve müzik kullanılarak uyutulduğunu söyledi.

Bu uykuyu bozan çok önemli bir olayın olduğunu belirten Tarhan, "Bu olay, ciddi bir farkındalık oluşturdu ve kafalardaki soru işaretlerine daha açıklık getirdi. Bu olay, Haziran 2024 tarihinde Fransa'da Olimpiyat açılışındaki o cinsiyetsizlik propagandasının aslında küresel bir proje olduğu ve küresel çeteler tarafından bunun organize edildiğini yani organize bir kötülükle insanlığın karşı karşıya kaldığını gördük.” dedi.

Bugünkü cinsiyetsizlik propagandalarının temelinin 1960’taki aile planlaması politikalarıyla atıldığını dile getiren Tarhan, "Aile planlaması adı altında başlayan propagandaları yöneticilerimiz fark edemedi. Aile kurumu zayıflasa da hala en sağlıklı kurum. Şu anda hiç vakit geçmiş değil. Şu anda farkına varılırsa eğer kendi cinsiyetiyle barışık çocuklar yetiştirebilirsek torunlarımızı, çocuklarımızı kurtarabileceksiniz." ifadelerini kullandı.

Tarhan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Paris Olimpiyatları'ndaki cinsiyetsizlik propagandasını yapan küresel çetelerle şu anda Gazze'de soykırımı destekleyen çeteler aynı çeteler. Bu kötülük çetelerine karşı cinsiyetsizlik propagandası, ahlaka aykırı ırk propagandası, sapkınlık propagandası, gençliğimizi yozlaştırmak isteyen, aileyi çözmek ve çöktürmek isteyen bu propagandaya karşı 'Yaşasın zalimler için cehennem' diyorum."

AA

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)