Üniversite adaylarının rehber programı Hayat Tercihtir başlıyor!

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.48412

Üniversite adaylarına meslek seçimi ve doğru tercihler konusunda rehberlik etmeyi amaçlayan "Hayat Tercihtir" programı, Üsküdar Üniversitesi YouTube ve ÜÜTV’de izleyiciyle buluşuyor.

10 yılı aşkındır Üniversite adaylarına meslek seçimi ve doğru tercihler konusunda rehberlik etmeyi sürdüren "Hayat Tercihtir" programı bu yıl da rehberliğini sürdürüyor. 

Program, Üsküdar Üniversitesi YouTube ve ÜÜTV’de izleyiciyle buluşuyor. 

Gazeteci Şaban Özdemir’in moderatörlüğünde gerçekleşecek bu program, alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla adaylara yol gösteriyor.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve uzman kadrodan altın değerinde tavsiyeler

Programda, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan başta olmak üzere, Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Prof. Dr. Hikmet Koçak, Prof. Dr. Sevil Atasoy ile Prof. Dr. Muhsin Konuk gibi akademi dünyasının saygın isimleri yer alıyor. 

Bu uzman kadro, adaylara kariyer planlamasından meslek seçimine kadar merak edilen birçok konuda yol gösterecek.

Adayların rehberi…

“Doğru tercih için kendini tanı, hedefini belirle, mesleğini seç, kariyerini planla, zamanını ve gelecek kaygını yönet.” mottosuyla yola çıkan "Hayat Tercihtir", tercih döneminde adayların en büyük destekçisi olacak. 

Zaman zaman üniversite öğrencilerinin de konuk olacağı programda, farklı alanlarda uzman akademisyenler yer alacak ve adayların doğru tercih yapmaları için püf noktalarını paylaşacak. 

Tercih dönemi boyunca yanınızda

"Hayat Tercihtir", adaylara tercih maratonunda yalnız olmadıklarını hissettiriyor. Program, tercih döneminde doğru kararlar vermeleri için adaylara gerekli olan tüm bilgileri sağlayarak onların rehberi olmayı hedefliyor.

Tercih dönemi boyunca adaylara tercihlere dair püf noktalarının anlatılacak bu önemli programı kaçırmayın ve doğru tercihlerle geleceğinizi şekillendirin! 

"Hayat Tercihtir" programı, Üsküdar Üniversitesi YouTube ve ÜÜTV’de sizleri bekliyor.


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)