İTBF’den ‘Yaza Merhaba’ etkinliği…

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.48146

Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılını geride bırakan Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi “Yaza Merhaba” etkinliği düzenledi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ile akademik ve idari kadronun yoğun katılım gösterdiği etkinlikte renkli ve coşkulu dakikalar yaşandı. Çeşitli oyunlar oynandı, eğlenceli yarışmalar düzenlendi, müzik eşliğinde danslar edildi. Akademisyenler arasında düzenlenen takım oyunları ise renkli görüntülere sahne oldu. 

Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşke E Blok bahçesinde düzenlenen etkinlik akademik ve idari kadronun yoğun akademik bir yılın yorgunluğunu atması, yaza daha enerjik bir başlangıç yapmalarını sağladı.

Etkinliğe İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi dışında Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay ile İletişim Fakültesi akademik ve idari kadrosundan da katılım sağlandı.

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan: “Çok güzel bir akademik kurul geçirdik”

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Arıboğan; “Organizasyon komitesi başkanımız Dr. Meltem Narter hocamıza çok teşekkür ederim. Partimiz geleneksel hale geldi. Çok güzel bir akademik kurul geçirdik. Hep beraber çok güzel bir yıl geçirdik. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bugünü de keyifle yaz dönemine başlangıç olarak kutlayarak hep birlikte önce yaza sonra gelecek seneye hazırlanalım. Bol yayınlı, bol üretimli, bol neşeli, bol sevgili bir dönem olsun hepimize.” şeklinde konuştu.

Akademik yılın çok güzel geçtiğine dikkat çekildi…

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nihan Kalkandeler Özdin ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elif Kurtuluş Anarat organizasyon komitesine teşekkür ederek, akademik yılın çok güzel geçtiğini vurguladı. 

Fakülte akademisyenleri de etkinlikte düşüncelerini ifade etti. 

Renkli ve coşkulu anlar yaşandı

Etkinlik kapsamında çeşitli oyunlar oynandı ve lezzetli yemekler yenildi. 

Fakülte akademisyenleri renkli ve coşkulu anlar yaşadı.

Akademisyenler arasında düzenlenen takım oyunlarıyla eğlenceli anlar da yaşandı.

 


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)