Önemli markalar “Kariyer Günü 24” etkinliğinde Üsküdarlı öğrencilerle buluştu

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.45179

Üsküdar Üniversitesi Kariyer Merkezi Daire Başkanlığı tarafından “Kariyer Günü 24” etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe farklı alanlarda hizmet veren Türkiye’nin önemli marka ve temsilcileri katılım sağladı. Öğrenciler, düzenlenen etkinlikte alanında uzman marka temsilcileriyle staj ve iş görüşmeleri için sohbet imkânı buldu. Kariyer planlamaya dair sahadan temsilcilerle bir araya gelen öğrenciler iş imkanları hakkında bilgi sahibi oldu.

Üsküdar Üniversitesinde kariyer buluşmaları sürüyor.

Bu kapsamda Çarşı Yerleşke bahçesinde “Kariyer Günü 24” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Türkiye’nin önemli marka ve temsilcileri katıldı.

Oluşturulan stant alanında öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.

Etkinlikte bir araya gelen öğrenciler ve mezunlar, insan kaynakları temsilcileri ile mülakat simülasyonları ve marka tanıtımları için buluşma olanağı yakaladı.

Önemli markaların stand açtığı etkinlikte insan kaynakları temsilcileri, öğrencilere CV hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında tavsiyelerde bulundu.

İş başvurusunda bulunurken birden fazla yetkinliğe sahip olunması gerektiğinin altı çizildi.