Üsküdar Üniversitesi’nde yeni doktora ve yüksek lisans programları açıldı



Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yeni doktora ve yüksek lisans programları açıldı. Günümüzün gözde alanlarından biri olan İş Sağlığı ve Güvenliği alanında doktora yapmak isteyenler ve Görsel İletişim Tasarımı alanında yüksek lisans eğitimi almak isteyenler başvuruda bulunabilecek.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yeni doktora ve yüksek lisans programları açıldı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde açılan İş Sağlığı ve Güvenliği Ana Bilimdalı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Doktora Programı, akademik çalışma yapmak isteyen ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenlere olanak sağlayacak.

Görsel iletişimde yüksek lisans olanakları

Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde ise Görsel İletişim Tasarımı Tezli Yüksek Lisans Programı ve Görsel İletişim Tasarımı Tezsiz Yüksek Lisans Programı açıldı.

Günümüzün en gözde alanlarından biri olan görsel iletişim tasarımı konusunda uzmanlaşmak isteyen ve bu alanda akademik kariyer hedefleyenler için her iki yüksek lisans programı, önemli fırsatlar sunuyor.

Yüksek lisans ve doktora programları yer alıyor

Üsküdar Üniversitesi’nde ayrıca Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Programı (Tezli), Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz/Türkçe-İngilizce), Elektrik Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı  (Tezli-Tezsiz/İngilizce), Siber Güvenlik Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz/Türkçe-İngilizce), Sosyoloji Yüksek Lisans Programı (Tezli), Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programı (Tezli-Tezsiz), İslam Medeniyeti Düşüncesi Tarihi ve Edebiyatı Doktora Programı yer alıyor.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)