Endonezya Kuzey Sumatra Devlet İslam Üniversitesi Üsküdar’ı ziyaret etti

Endonezya Kuzey Sumatra Devlet İslam Üniversitesinden Prof. Dr. Muhammed Habibi Siregar ve Endonezyalı öğrencisi Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti.

Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, birim Asistanı Özge Alacakoç ve Bilgisayar Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Burcu Gürbüz ile görüşme gerçekleştiren Prof. Siregar’a Üçsular, üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Uluslararası öğrenci ve çalışan çeşitliliğine vurgu yapan Üçsular, ileriki zamanlarda Endonezya’daki öğrencileri Üsküdar Üniversitesinde karşılamaktan büyük mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Prof. Siregar bağlı bulunduğu Kuzey Sumatra Devlet İslam Üniversitesi (UIN-SU) hakkında bir tanıtım yaparak Endonezya’daki eğitim yapısı, eğitim konusunda yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili önemli bilgi paylaşımında bulundu.

Konuklara Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın İngilizceye çevrilmiş kitapları takdim edildi.

Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Elif Erhan, Dr. Öğr. Üyesi Omneya Ayad ve Dr. Gürbüz eşliğinde öğle yemeğinde bir araya gelen konuklar yemeğin ardından üniversiteden ayrıldı.