Üsküdar Üniversitesi 2019-2020 akademik yıl açılış töreni için Külliyede

2019-2020 Akademik yılı açılışı 4. kez külliyede yapıldı. Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka önderliğinde akademik kadromuz da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen 2019-2020 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde rektörler, büyükelçiler, bakanlar dâhil 2 bin kişinin davet edildiği törenin açılış konuşmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.