Üsküdar Üniversitesi Kalite Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.43019

Belirlenen misyon, vizyon ve stratejik plan çerçevesinde ölçülebilir hedeflerle kalite çalışmalarını yürütün Üsküdar Üniversitesi kalite komisyonu, Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör başkanlığında toplandı. Toplantıya, Fakülte/Enstitü/MYO Dekan ve Müdürler katıldı. 

Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Prof. Dr. Nazife Güngör ve Rektör Danışmanı/Kalite Direktörü Serdar Karagöz komisyon üyelerine 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bölüm/Program Öz Değerlendirme Raporları, Süreç Akış Diyagramları, Politikalar, Akran Değerlendirmesi, PUKÖ çalışmaları ve 2024-2028 Stratejik Plan üzerinde bilgilendirmelerde bulunuldu. 

Katılımcılarla üniversite mevcut durum değerlendirmesi yapılarak, gelecek beş yıl içerisinde Stratejik Planın en güçlü şekilde hazırlanabilmesi konusunda fikir paylaşımında bulunuldu. 

Üsküdar Üniversitesi; misyon, vizyon, politikalar ve paydaş görüşleri doğrultusunda stratejik planının temellerini sağlamlaştırmayı, ölçülebilir hedeflerle ilerlemeyi amaç edinerek   çalışmalarını bu doğrultuda yürütüyor. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)