Azerbaycan İslahatçı Gençler Birliğinden Üsküdar’a Ziyaret

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42964

Azerbaycan’ın İslahatçı Gençler Birliği Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti. Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk ve Rektör Danışmanı, Üsküdar Üniversitesi İnsani Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜDEMER) Müdürü Prof. Dr. Sırrı Akbaba beraberindeki heyet kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen misafirleri ağırladı.  

Senato salonunda gerçekleştirilen ve Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk’un birer konuşma yaptığı buluşmada “Kardeş biliriz değil biz bir kardeşiz” e vurgu yapıldı.

İş birliğiyle gelişim mümkün…

Toplantı ile Üsküdar Üniversitesi ve İslahatçı Gençler Birliğinin birlikte çalışması gerektiğine ve birlikte çalışıldığında gelişimin mümkün olabileceğine dikkat çekildi. 

“Eğitim Psikolojisi” sunumu gerçekleştirildi

Buluşma kapsamında Üsküdar Üniversitesi İnsani Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜDEMER) Müdürü Prof. Dr. Sırrı Akbaba psikolojide eğitimin önemini anlatan “Eğitim Psikolojisi” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. 

Akbaba sunumunda gelişimle ilgili temel kavramlardan, gelişime uygun eğitim, kimlik ve eğitim, zihin gelişimi ve ahlak gelişimi gibi konulardan bahsetti.

Bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret hediye ve plaket takdiminin ardından sona erdi. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)