Üsküdar Üniversitesi ‘Eğitim Hizmetleri’ kategorisinde 6. oldu

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42883

Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından Türkiye genelinde ihracat şampiyonu olan oluşumların ödüllendirildiği 5. Hizmet İhracatçıları Birliği Ödül Töreninde Üsküdar Üniversitesi ‘Eğitim Hizmetleri’ kategorisinde 6’ncı oldu. Ülke ekonomisine sağladığı katkı ve özverili çalışmalarından dolayı Üsküdar Üniversitesine teşekkür belgesi verildi.

Üsküdar Üniversitesi 4 bini aşan uluslararası öğrenci sayısıyla küresel ölçekte bölgesinde önemli bir eğitim üssü olma özelliğini koruyor ve geliştiriyor.

Üsküdar Üniversitesi, Türkiye ekonomisinin yükselen değeri hizmet sektörlerinin ödüllendirildiği 2022 Yılı Hizmet İhracatı Şampiyonları değerlendirmesine katılım sağlayan oluşumlar arasında ‘Eğitim Hizmetleri’ kategorisinde 6’ncı oldu. 

Ülke ekonomisine sağladığı katkı ve özverili çalışmalarından dolayı Üsküdar Üniversitesine, Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç tarafından teşekkür belgesi verildi. 

Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ödül töreninde Üsküdar Üniversitesi başarılarına bir başarı daha eklemiş oldu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)