Yarışmada Mansiyon Ödülü almaya hak kazandılar

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42836

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Tuğba Karakuş Türker ve Öğr. Gör. Derya Deniz’e önemli ödül… Neonatoloji Hemşireliği Derneği, Çocuk Hemşireliği Derneği ve İnovatif Hemşirelik Derneği tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Yenidoğan ve Çocuk Sağlığını Destekleyici İnovatif Ürünler” yarışmasında “Akıllı Santral Venöz Katater (Smarthcath)” isimli proje ile Öğr. Gör. Tuğba Karakuş Türker ve Öğr. Gör. Derya Deniz 4’üncü olarak Mansiyon Ödülü almaya hak kazandı.

İnovatif Hemşirelik Derneğinin her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği İnovasyon Yarışması bu yıl Neonatoloji Hemşireliği Derneği ve Çocuk Hemşireliği Derneği iş birliğinde gerçekleştirildi.

Yarışmada 4’üncü olarak Mansiyon Ödülü almaya hak kazandılar

“Yenidoğan ve Çocuk Sağlığını Destekleyici İnovatif Ürünler” konusuyla düzenlenen yarışmaya Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Tuğba Karakuş Türker ve Öğr. Gör. Derya Deniz, “Akıllı Santral Venöz Katater (Smarthcath)” isimli projeleriyle katıldı.

Yarışmada 4’üncü olan “Akıllı Santral Venöz Katater (Smarthcath)” projesi Mansiyon Ödülü almaya hak kazandı.
 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)