2023-2024 Yeni Akademik Yıl oryantasyonu tamamlandı

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42462

Üsküdar Üniversitesi akademik ve idari kadronun katılımıyla öğrencilere yönelik gerçekleşen 2023-2024 Yeni Akademik Yıl oryantasyonu yapıldı. Tıp ve Diş Hekimliği ile başlayan yeni yıl akademik oryantasyon programı; İnsan ve Toplum Bilimleri, İletişim, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarıyla tamamlandı.  Programlarda Üsküdar Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere yeni eğitim yılı öncesi bilgilendirmeler yapıldı. 

Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilen Yabancı Diller ve Hazırlık Programı oryantasyon programlarının açılış konuşmalarını Yabancı Diller Koordinatörü Öğr. Gör. Dilek Batur gerçekleştirdi.

Daha sonrasında ise İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi oryantasyon programlarının açılış konuşmalarını İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan gerçekleştirdi. Öğrencileri tüm bölüm ve hocalarını tanıtan Arıboğan, bilgilendirmelerde bulundu.


Üniversitenin tüm işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgilerin aktarıldığı programlar kapsamında İletişim Fakültesi ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi oryantasyon açılış konuşmalarını İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman İrvan ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci gerçekleştirdi.


Sağlık Bilimleri Fakültesi oryantasyon programı ise iki ayrı oturumda gerçekleştirildi. Bölümlerine göre öğrenciler NP Sağlık Yerleşkesi ile Çarşı Yerleşkede buluştu. 


SHMYO oryantasyon programı ise Çarşı Yerleşkede gerçekleştirildi.


Sağlık Bilimleri Fakültesi oryantasyon programlarının açılış konuşmalarını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arif Aktuğ Ertekin yaparken, SHMYO oryantasyon programının açılış konuşmalarını SHMYO Müdürü Prof. Dr. Mesut Karahan gerçekleştirdi. 

Açılış konuşmalarının ardından Üsküdar Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren daire başkanlıkları ile direktörlükler, Üsküdar Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrencilere yeni eğitim yılı öncesi bilgilendirmelerde bulundu.


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)