Adli Bilimler öğrencileri ‘Kriminalistik ve Kriminoloji’ Kongresinde

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42376

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Bölümü öğrencileri, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinin düzenlemiş olduğu JSGA ‘III. Uluslararası Güvenlik Kongreleri: Kriminalistik ve Kriminoloji Kongresi’ ne katıldı.  Ankara’da düzenlenen kongrede adli bilim öğrencileri 12 sözel bildiri sundu. 

Üsküdar Üniversitesi Kriminalistik ve Kriminoloji Kongresine katılım sağladı

28-29 Eylül 2023 tarihinde İçişleri Bakanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen III. Uluslararası Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Kongresine Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Aylin Yalçın Sarıbey önderliğinde bir gurup adli bilimler öğrencileri katıldı.

12 sözel bildiri ile Üsküdar Üniversitesi öne çıktı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'nin düzenlediği kongreye 12 sözel bildiri ile katılım sağlayan öğrenciler, güvenlik alanındaki araştırmalara, literatüre önemli katkılarda bulundu.
Kriminal ve kriminoloji alanlarına odaklanarak güvenlik konularındaki en son gelişmeleri paylaşma fırsatı sunan kongrede, Üsküdar Üniversitesi Adli Bilimler Bölümü yaptığı 12 sözel bildiri sunumu ile dikkat çekti. 
Bu bildiriler, kriminal bilimlerin ve kriminolojinin çeşitli yönlerini kapsayan zengin bir araştırma yelpazesini temsil ediyor.

Kriminal laboratuvarlar da gezildi…

Üsküdar Üniversitesi Adli Bilimler Bölümü öğrencileri ayrıca Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Kriminal Eğitim merkezi ve kriminal laboratuvarları da ziyaret etti. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)