Üsküdar ilçesi rehber öğretmenler Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde toplandı

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42295

Üsküdar Rehberlik ve Araştırma Merkezine bağlı rehber öğretmenler Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde yeni öğretim yılında gerçekleştirilen “2023-2024 Akademik Yılı Sene Başı Psikolojik Danışman/ Rehber Öğretmenler Toplantısı” nda bir araya geldi. 

Üsküdar’da görev yapan öğretmenler Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ilçede yapılan koordinasyon ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. 

Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmalarını Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Durmuş, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Fehmi Gür ile Üsküdar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Esra Betül Ergül gerçekleştirdi.

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Durmuş, Üsküdar Üniversitesine ev sahipliğinden ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Açılış konuşmasının sonlanmasının ardından ise Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Durmuş ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Fehmi Gür’e hediye takdim edildi. 

Günümüzdeki rehberlik hizmetlerine yönelik değerlendirmenin yapıldığı toplantı, soru- cevap kısmından sonra toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)