İş Hayatında Etkili İletişim ve Geri Bildirim Teknikleri Eğitimi gerçekleştirildi

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41588

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümü ve VBM Ortaklığında: ‘İş Hayatında Etkili İletişim ve Geri Bildirim Teknikleri Eğitimi' gerçekleştirildi. Programda Yaratıcı Drama Eğitmeni Uzman öğretmen Berra Özdemir Berber eğitim verdi. 

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümü ve robotik süreç otomasyonu alanında faaliyet gösteren bir firma olan VBM ortaklığında Güney yerleşkede ‘İş Hayatında Etkili İletişim ve Geri Bildirim Teknikleri’ Eğitimi düzenledi.

İş ortamında etkili iletişim stratejilerine değinildi

Katılımcılara iş hayatında daha etkili iletişim becerileri kazanma fırsatı sunarak, iş ilişkilerini güçlendirmeyi ve daha verimli çalışmayı hedefleyen program kapsamında geri bildirim verme ve alma teknikleri, iletişimdeki güçlüklerle başa çıkma yöntemleri ve iş ortamında etkili iletişim stratejileri gibi konularda eğitim verildi. 

İş hayatında başarılı olmak etkili iletişim becerileriyle de mümkün…

İş hayatında daha etkili iletişim kurmanın ve geri bildirim süreçlerini iyileştirmenin önemini vurgulayan Berra Özdemir Berber, iş hayatında başarılı olmanın sadece bilgi ve yetenekle değil aynı zamanda etkili iletişim becerileriyle de mümkün olduğunu belirtti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)