Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Şen’e 100. Yıl logosu için teşekkür belgesi takdim edildi

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41557

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör tarafından İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Şen’e teşekkür belgesi takdim edildi. Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak Üsküdar Üniversitesi için logo tasarlayan Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Şen, Üsküdar Üniversitesi’nin 4 temel ilkesi olan eleştirilebilirlik, özgürlükçülük, çoğulculuk ve katılımcılığa dikkat çekiyor. 

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör’ün makamında gerçekleştirilen takdim töreninde, Genel Sekreter Selçuk Uysaler de Ezgi Şen’i tebrik etti. 

Başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör başarılı çalışmalarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Şen’i tebrik etti ve teşekkür belgesi takdim etti. Şen’in tasarladığı ‘Cumhuriyetin 100. Yılı’ logosunda, Üsküdar’ın simgesi olan Kız Kulesi göze çarpan önemli detaylardan biri olarak görülüyor. Logo Üsküdar Üniversitesi’nin 4 temel ilkesi olan eleştirilebilirlik, özgürlükçülük, çoğulculuk ve katılımcılığı yansıtıyor. Türk Bayrağının ay ve yıldızı ile de birleşince ortaya Üsküdar Üniversitesi’nin 100. Yıl logosu ortaya çıkıyor. 

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Şen kimdir?

Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Şen lisansını Gazi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde, yüksek lisansını Ondokuz Mayıs Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde, doktorasını ise Anadolu Üniversitesi Grafik Anasanat dalında tamamlamıştır. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesinde öğretim üyesi olarak çalışan Şen; yapay zekâ ve tasarım, hesaplamalı yaratıcılık, karakter tasarımı ve illüstrasyon üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)