Bu yıl da EKET Fuarında Üsküdar’a yoğun ilgi gösterildi

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41191

İstanbul Üniversite Tercih Fuarı’nda Üsküdar Üniversitesi’ne bu yıl da yoğun ilgi gösterildi. 21-22-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen fuarda Üsküdarlı akademisyen ve tercih danışmanları, geleceğin üniversitelilerinin merak ettiği tüm soruları cevapladı. Tercih fuarında adaylarla Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Nazife Güngör, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan da bir araya geldi. 

Eğitim Kurumları Ekipman ve Teknolojileri (EKET) Fuarcılık tarafından düzenlenen İstanbul Üniversite Tercih Fuarı bu yıl da binlerce adayı buluşturdu.


3 gün süren fuara Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör ve Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan da katıldı. 


Fuarda Üsküdar Üniversitesinin tercih merkezi adaylarca bu yıl da yoğun ilgi gördü.

 
Tercih danışmanları ve akademik kadro 3 gün boyunca adayların merak ettiği tüm soruları cevapladı. 


EKET Fuarını ikinci gününde ziyaret eden Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör fuarla ilgili Kurumsal İletişim Daire Başkanı Tahsin Aksu ve Eğitim Kurumları Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Ertuğrul Tut’ tan bilgi aldı.


Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’ın da ziyaret ettiği fuarın son gününe Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan da katılım sağladı. 


Aday öğrenci ve aileleriyle bir süre sohbet eden Tarhan, öğrencilere kitaplarını da imzaladı. Tarhan’a tercih alanında yoğun ilgi gösterildi.

 
Üniversite ve bölüm tercihleri için üniversite adaylarına İstanbul Kongre Merkezinde ücretsiz olarak düzenlenen EKET Fuarı’nda adaylar, Üsküdar Üniversitesi akademisyen ve tercih danışmanlarıyla 3 gün boyunca yüz yüze görüşme imkânı buldu.


Fuara katılım sağlayan akademisyen ve tercih danışmanları, üniversite adaylarına Üsküdar Üniversitesi bünyesinde yer alan bölüm, fakülte, burs imkanları ve programlar hakkında detaylı bilgi verdi.


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)