Üsküdar Üniversitesi ve Yükseliş Kolejleri arasında iş birliği protokolü imzalandı

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41139

Üsküdar Üniversitesi eğitimde iş birliği protokollerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin birçok şehrinde eğitim faaliyetlerini yürüten Yükseliş Koleji ile eğitimde iş birliği protokolü imzalandı. Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör ve Yükseliş Kolejleri Genel Müdürü Aykut Davut Öktem arasında imzalanan protokol; eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsıyor.

Üsküdar Üniversitesi ve Yükseliş Kolejleri arasındaki eğitimde iş birliği protokolü imza töreni senato salonunda düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan iş birliği protokolü, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör ve Yükseliş Kolejleri Genel Müdürü Aykut Davut Öktem arasında imzalandı.

Protokol imza töreninde Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, Kurumsal İletişim Daire Başkanı Tahsin Aksu, Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Ertuğrul Tut da hazır bulundu.

Deprem nedeniyle siyah kapakla çıkan ‘Etkileşim Dergisi’ hediye edildi

Protokol imza törenin ardından Prof. Dr. Nazife Güngör, Genel Müdür Aykut Davut Öktem’e İletişim Fakültesi tarafından yayınlanan, deprem dolayısıyla siyah kapak ile çıkan Etkileşim Dergisini hediye etti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)