ABD’de yaz stajını tamamlayan ilk Tıp öğrencisi…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41134

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi Nihal Dülger, ABD’de bulunan “University Hospitals Cleveland Medical Center” Hastanesi’nde staj kabulü aldı. Radyoloji bölümünde stajını başarılı bir şekilde tamamlayan Dülger, bu başarısıyla da Tıp Fakültesi öğrencileri arasında yurtdışında, Amerika’da yaz stajını tamamlayan ilk öğrenci oldu.

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi Nihal Dülger, Amerika'da bulunan “University Hospitals Cleveland Medical Center” Hastanesinin Radyoloji bölümünde stajını tamamladı.

Dülger, CV’siyle birlikte hocalarından aldığı referans mektubuyla bu süreçte yaklaşık bin mail attığını ve sonrasında staj yapma hakkı kazandığını belirtti.

Tıp 4’üncü sınıf öğrencisinin ABD’de staj başarısı…

Tıp 4’üncü sınıf öğrencisi Nihal Dülger, Amerika’da ve yurt dışında yaz stajı kazanan ilk Tıp Fakültesi öğrencisi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Observership yani ‘Gözlemcilik’ adı altında gerçekleştirdiği stajın bu süreçte kendine çok şey kazandırdığını belirten Dülger, Üsküdar Tıp Fakültesi öğrencileri arasında Amerika’da ve yurt dışında yaz stajı kazanan ilk öğrenci olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)