Biyomühendislik öğrencilerine interaktif Nanoneurobioscience dersi!

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölümünde 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Döneminde seçmeli olarak açılan Nanoneurobioscience dersi Biyomühendislik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuba Sevimoğlu’nun koordinatörlüğünde, Society for Brain Mapping and Therapeutics (SBMT) - Beyin Haritalama ve Tedavi Derneği Bilimsel Direktörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Babak Kateb bağlantıları ile devam ediyor.

İnteraktif olarak gerçekleştirilen derste Dr. Kateb öğrencilerle birebir konuşma imkânı buluyor. Öğrencilerin nano boyutta tedavi ve teşhis yöntemlerini öğrendiği derste geçtiğimiz hafta Güney Kaliforniya Üniversitesi’nden Otolarinjoloji Bölümünden Dr. Vicky Yamamoto Baş ve Boyun Kanserleri ve bunların nanoteknoloji ile teşhis ve tedavileri konusunda bir sunum gerçekleştirdi.