Markalar ‘Kariyer Günü 23’ etkinliğinde Üsküdarlı öğrencilerle buluştu

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.12810

Üsküdar Üniversitesi Kariyer Merkezi Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kariyer Günü 23” etkinliği yoğun katılımla tamamlandı. Çarşı yerleşke bahçesinde düzenlenen etkinliğe farklı alanlarda hizmet veren 66 firma ve temsilcisi katıldı. Öğrenciler, alanında uzman marka temsilcileriyle staj ve iş görüşmeleri için sohbet imkânı bulurken, kariyer planlamaya dair sahadan temsilcilerle kısmen de olsa sahayı deneyimleme fırsatı yakaladı.

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkede gerçekleştirilen “Kariyer Günü 23” etkinliğinde bir araya gelen öğrenciler ve mezunlar, alanında uzman işveren markaların insan kaynakları temsilcileri ile mülakat simülasyonları ve marka tanıtımları için buluşma olanağı yakaladı.


Önemli markaların stand açtığı etkinlikte öğrencilere CV hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında tavsiyelerde bulunan insan kaynakları temsilcileri, iş başvurusunda bulunurken birden fazla yetkinliğe sahip olunması gerektiğinin altını çizdi.


Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Zelka ile Genel Sekreter Selçuk Uysaler de stantları ziyaret ederek hem sektör temsilcileri hem de öğrencilerle bir süre sohbet etti.


Tam gün süren etkinliğe öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kariyer günü etkinliği toplu fotoğraf çekimin ardından sona erdi.

Fotoğraf: Eda Keçeci  / ÜHA 

Fotoğraf: İlyas  Dursun / ÜHA

 Fotoğraf: Edanur  Yuyucu / ÜHA 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)