Yeni Medya ve İletişim (İngilizce) Misyon ve Vizyon

Misyon ve Vizyon

Misyon: Misyonumuz, bireyleri güçlü eleştirel düşünme becerileri, pratik bilgi ve sosyal farkındalıkla donatarak, sürekli gelişen medya endüstrisi için akademik ve sektörel içerik üretmelerini sağlamaktır. Medyanın dijital çağda gelişen doğasını anlayan güçlü bir teorik çerçevenin yanı sıra sosyal bilimlerin diğer disiplinleriyle işbirliğini teşvik eden sağlam bir akademik altyapı oluşturmayı hedefliyoruz.

Vizyon: Yeni Medya ve İletişim Bölümü, müfredatı ve eğitime yönelik girişimleriyle birlikte sadece bugün değil gelecekte de başarılı olmayı amaçlamaktadır. Eğitim ve öğretimde dijital teknolojilerin potansiyelinden yararlanan, ileri görüşlü bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. İletişim çalışmalarında uluslararası standartları sağlama vizyonuyla öğrencilerimizi medya endüstrisinde yetenekli iletişim profesyonelleri olacak şekilde donatıyoruz. Güçlü akademik ekibimizden, gelişmiş teknik kaynaklarımızdan ve işbirliğine dayalı ortaklıklarımızdan yararlanarak küresel bir tanınırlık oluşturmayı hedefliyoruz. Erasmus değişim programları ve uluslararası anlaşmalar gibi girişimlerle bölümümüzün profilini hızla yükseltiyor ve yakın gelecekte önemli bir büyüme öngörüyoruz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!