Prof. Dr. Sevil Atasoy’a okurları yoğun ilgi gösteriyor…

Kaleme aldığı kitapları, konferans, seminer ve katıldığı televizyon programlarıyla kamuoyunun yakından takip ettiği bilim insanı ve akademisyen Prof. Dr. Sevil Atasoy, Türkiye’nin birçok bölgesinde düzenlenen kitap fuarlarında okurlarıyla bir araya geliyor.

1980 yılından itibaren babasının izinden giderek başladığı meslek hayatında kriminoloji ve adli tıp dünyasına yönelik yaptığı çalışmalar ile Türkiye'nin sayılı uzmanlarından biri olan Birleşmiş Milletler Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) Üyesi ve Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, özellikle mesleki tecrübe ve hikâyelerini paylaştığı kitaplarıyla Türkiye’nin birçok ilinde yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Son olarak Doğan Kitap yayınlarından çıkardığı Cinayet Kokusu kitabıyla okurlarından büyük beğeni toplayan Prof. Dr. Sevil Atasoy katıldığı kitap fuarları kapsamında kitapseverler ile buluşuyor.

17 Ekim Pazartesi günü Gaziantep Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde Şahinbey Kitap Günleri kapsamında okuyucularıyla buluşan Atasoy’a, Gaziantepliler yoğun ilgi gösterdi.

Kitap fuarında Prof. Dr. Sevil Atasoy kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Kitap günleri devam ediyor!

Prof. Dr. Sevil Atasoy, 20 Ekim Perşembe günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde Bioexpo Yaşam Bilimleri fuarında, 23 Ekim Pazar günü ise Antalya Kitap Fuarında okurlarıyla bir arada olacak.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)