Diş Hekimliği öğrencileri ‘Tanışma ve Oryantasyon’ programında buluştu

Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ‘Diş Hekimliği Öğrenciler Birliği Kulübü’ tarafından 2022-2023 Eğitim döneminde bölüme yeni başlayan Üsküdarlılar için ‘Tanışma ve Oryantasyon’ programı gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi NP Sağlık Yerleşkesi 1. Kat Rekreasyon alanında gerçekleşen programa katılım oldukça yoğun oldu.

Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ‘Diş Hekimliği Öğrenciler Birliği Kulübü’, yeni katılım sağlayan öğrenciler için Tanıtım ve Oryantasyon programı düzenledi.

Tanışma ve toplanmayla başlayan programda öğrenciler birden fazla aktiviteyle birbirlerini tanıma ve okulu tanıma imkânı buldu.

Canlı müzik, oyunlar, anonim köşesi ve kulüp tanıtım köşesi gibi içeriklerin olduğu programda öğrenciler oldukça eğlenceli anlar yaşadı.

Öğrencilerle birlikte fakülte turu yapıldı ve program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.