Geçtiğimiz Mayıs ayında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde düzenlenen Voleybol Kadınlar ÜNİLİG Turkcell Süper Ligi’ne Yükselme maçlarında dörtte dört yaparak namağlup şampiyon olan Üsküdar Üniversitesi, Süper Lig’deki ilk sezonunda ses getirecek bir kadro kuruyor.
İçerik
Üsküdar Üniversitesi’nden İddialı Kadro

Üniversite Sporları Federasyonu’nun organize ettiği ÜNİLİG Turkcell Süper Ligi için deneyimli ve takımı şampiyon yapan antrenör Şaban Çıbık’la yola devam eden İstanbul temsilcisi, kadrosuna önemli isimleri kattı.
Kısa bir süre sonra Türk statüsünde A Milli Takımda da yer alması beklenen Aleksia Karutasu ile Zeynep Ezgi Çelen, İrem Yılmaz, Işılay Ertekin, Aleyna Fırat ve Nilsu Şen renklerine bağlayan Üsküdar Üniversitesi daha sezon başlamadan dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Paylaş
Sizi Arayalım
Diğer Haberler
- Prof. Dr. Sevil Atasoy, BM’de 2025 uyuşturucu kontrol raporlarını sundu
- Ebelik öğrencileri fetoskop ve önlük giyme heyecanını bir arada yaşadı
- Üsküdar İletişim’de ilk Öğrenci Kongresi gerçekleştirildi
- Öğrencilerin yeni dijital asistanı ÜS-AI hizmete girdi!
- SHMYO akademisyenleri ve öğrencileri ‘Orman Yangın Gönüllüsü’ oldu

