Dr. Cihan Taştan’a Limitsizlik Nişanı verildi

Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan’a “Limitless Makers” (Sınır Tanımayan Çözümler) Programına sunduğu katkılarından ötürü Gençlik ve Spor Bakanlığından Limitsizlik Nişanı verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Limitless Makers “(Sınır Tanımayan Çözümler) Programı kapsamında 50 lise öğrencisi ile bir araya gelen Taştan, gençlere CRISPR Gen Mühendisliği ve Uygulamaları eğitimini ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Gençlere CRISPR Gen Mühendisliği ve Uygulamaları eğitimi verdiği için gurur duyduğunu ve bakanlık tarafından ödüllendirildiği için mutlu olduğunu ifade eden Taştan, projede emeği geçenlere de teşekkür etti.