Doç. Dr. Asil Özdoğru, Fen Bilimleri Çalıştayı’nın konuğu oldu

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Psikoloji İngilizce bölümünden Doç. Dr. Asil Özdoğru, Şehit İlhan Varank Fen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen 3. Fen Bilimleri Çalıştayı’na katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Şehit İlhan Varank Fen Lisesi öğrencileri tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Fen Bilimleri Çalıştayı’nda “Duyum ve Algı” konusu konuşuldu.

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Psikoloji İngilizce bölümünden Doç. Dr. Asil Özdoğru, çalıştayda öğrencilerle bir araya gelerek beynin nasıl algıladığına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Doç. Dr. Asil Özdoğru,  duyum, algı, algısal düzenleme, özdeşim ve tanıma, yakın ve uzak uyarıcı kavramlarını ele aldığı konuşmasında psikofizik, görsel sistem, renkleri görme, işitme, diğer duyular, algıda organizasyon, özdeşim ve tanımlama gibi ilişkileri de anlattı.

21 öğrencinin katıldığı programda Doç. Dr. Asil Özdoğru’ya plaket ve Katılım Belgesi takdim edildi.