Üsküdar heyeti Adli Tıp Kurumu Yeni Başkanı Aslıyürek’i ziyaret etti

Üsküdar Üniversitesi heyeti, Cumhurbaşkanı kararıyla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı görevine atanan Dr. Hızır Aslıyüksek’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Genel Sekreter Selçuk Uysaler ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Öztürk yeni başkan ile bir süre sohbet etti.

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı görevine 2011 yılından bu yana Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Hızır Aslıyüksek atandı.

Aslıyürek’in bugün Üsküdar Üniversitesinden ziyaretçileri vardı.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Genel Sekreter Selçuk Uysaler, Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Öztürk, Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sait Cahit Alkış ve Adli Bilimler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nurettin Nezih Anolay göreve yeni atanan Dr. Hızır Aslıyüksek’i makamında ziyaret etti.

Aslıyüksek ile bir süre görüşen Üsküdar Üniversitesi heyeti, başkana yeni görevinde başarılar diledi.

Aslıyürek de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Atasoy ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.