Prof. Dr. Tayfun Uzbay Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti’ne seçildi

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Başkanı, Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Türk Eczacılar Birliği 43. Olağan Büyük Kongresinde Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti’ne seçildi.  

Prof. Dr. Tayfun Uzbay: “İlaçla ilgili her konuda toplum sağlığının yanındayım”

Türk Eczacılar Birliği, bu sene düzenlediği 43. Olağan Büyük Kongre’de Covid-19 pandemisinin farklı boyutları, sağlık sistemlerine ve sağlık çalışanlarına etkileri, buna karşı verilen mücadele ve bu mücadelede gelinen aşama, toplumsal yapılarda ve bireysel yaşantılarımızda yarattığı dönüşümler de konuşmacılar tarafından dile getirildi.

“Pandeminin Gölgesinde Sağlık ve Eczacılık” ana teması ile gerçekleştirilen kongrede TEB Merkez Heyeti’ne seçilen Prof. Dr. Tayfun Uzbay Twitter hesabından mutluluğunu şu sözleriyle dile getirdi: “İstanbul delegesi olarak katıldığım 43. Olağan Büyük Kongrede çıtayı yükselterek TEB Merkez Heyeti'ne de seçildim. Delegelerin etik, şeffaf, hesap verebilir bir yönetim beklentisinin karşılanması için çalışmaya devam. İlaçla ilgili her konuda toplum sağlığının yanındayım.” dedi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)