İSG Öğrencilerinden anlamlı 3 Sosyal Sorumluluk Projesi!

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı 1’inci sınıf öğrencileri üç farklı sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan tarafından verilen Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında öğrenciler, geliştirdikleri sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdi.

“3 farklı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi”

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı 1’inci sınıf öğrencileri Vedat Atahan Ekiz, Emine Sude Orhan, Hakan Emre Bol, geliştirdikleri “Sokaktaki Kalbe Dokun” projesinde sokakta gülmeyi, çocuk olmayı unutan minik kalplere unuttukları duyguları yaşatmak istediklerini ifade etti.

“Karanlık Evlere Işık Ol” isimli sosyal sorumluluk projesinde ise desteğe ihtiyacı olan ailelere gıda yardımı yapıldı.

Öte yandan “İmkânı Olan Bıraksın İhtiyacı Olan Alsın” adı altında bir zincir oluşturularak sakakta yaşayan ihtiyaç sahipleri de unutulmadı.