Prof. Dr. Uğur Atik’i Ebediyete Uğurladık…

Üniversitemizin Tıbbi Biyokimya Laboratuvarı Direktörü / Biyokimya Uzmanı Prof. Dr. Uğur Atik, sevenlerinin göz yaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata veda eden Prof. Dr. Atik için Üsküdar Büyük Selimiye Camii’nde askeri tören düzenlendi. 2015 yılından bu yana Üsküdar Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. Atik’in Türk bayrağına sarılı naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omzunda son yolculuğuna uğurlandı.

“Üsküdar ailesi yalnız bırakmadı”

Cenaze töreninde merhum Prof. Dr. Atik’in yakınlarının yanı sıra Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör V. Prof. Dr. Mehmet Zelka, Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztek ile akademik ve idari personelden birçok çalışma arkadaşı törende Atik ailesini yalnız bırakmadı. Prof. Dr. Uğur Atik’in cenazesi, Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı’nda defnedildi.