Milli Eğitim Bakan Danışmanı Prof. Dr. Muhsin Konuk’u ziyaret etti

Milli Eğitim Bakan Danışmanı Dr. Aylin Şengün Taşçı, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhsin Konuk’u ziyaret etti. Taşçı ve Konuk karşılıklı eğitim ve işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

“Sanat ve eğitimi birleştiren projeler geliştirilmeli”

Dr. Aylin Şengün Taşçı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Üsküdar Üniversitesi arasında proje ve iş birliklerinin geliştirilmesinin çok yararlı olacağını dile getirdi. Taşçı, özellikle İstanbul’daki Avni Akyol, Aydın Doğan, Beylikdüzü, Başakşehir ve Bakırköy Güzel Sanatlar Liseleri ile ilgili olarak sanat ve eğitimi birleştiren projeler geliştirmek istediklerini belirtti.

Prof. Dr. Muhsin Konuk da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılacak işbirliği ve projelerin büyük yarar sağlayacağını ifade etti.