Uganda heyeti, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti

Uganda Parlamento Üyesi Winfred Kiiza ve beraberindeki heyet Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti. Merkez Yerleşkede gerçekleşen programa; Uganda Parlamentosu Üyesi Winfred Kiiza’nın yanı sıra Uganda Parlamentosu Kıdemli İdari Asistanı Timugiibwa Irene Wandera, Vijana Ajansı’nda İş Geliştirme Direktörü Sumaiah Fauziah ile Promiba Medikal Turizm Acente görevlisi Sekiziyivu Ismael katıldı.

Üsküdar Üniversitesi imkânları hakkında bilgi verildi

Uganda heyetine Üsküdar Üniversitesinin fakülteleri, bölümleri üniversitenin fiziki koşulları hakkında bilgi verildi. Uganda heyeti Üsküdar Üniversitesinin kütüphanelerini, laboratuvarları ve yemekhanelerini gezdi.

Uganda ve Türkiye arasında yapılacak muhtemel işbirlikleri konuşuldu

Gezinin ardından heyeti kabul eden Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, uluslararası öğrenciler hakkında heyete bilgi verdi. Ziyarette ayrıca Uganda ve Türkiye arasında yapılacak muhtemel işbirlikleri değerlendirilerek müşterek faaliyetler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret sonunda Uganda heyetine Üsküdar Üniversitesi tanıtım kitlerinin yanı sıra Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitapları hediye edildi.

Toplu fotoğraf çekimi ardından ziyaret sona erdi.