Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör Bakü Devlet Üniversitesinde…

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.48292

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Azerbaycan ziyaretleri kapsamında geçen yıl iş birliği protokolü imzalanan Bakü Devlet Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Elçin Babyev ve heyetiyle bir araya gelen Güngör, iki üniversite arasında yürütülen iş birliğinin önemli olduğunu söyledi. Güngör mevkidaşına birlikte uluslararası gazetecilik sempozyumu düzenlenebiliriz önerisinde de bulundu. 

Bir takım ziyaret ve çalışmalarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de temaslarda bulunan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör’e Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gül Esra Atalay da eşlik etti. 

Güngör ve Atalay geçen yıl iş birliği protokolü imzalanan Bakü Devlet Üniversitesi’ni ziyaret etti. 

Rektör Prof. Dr. Elçin Babyev ile bir araya gelen Güngör, bugüne kadar yürütülen ve gelecekte yürütülmesi planlanan çalışmaları değerlendirdi. 

Prof. Dr. Babyev: “Ortak bilimsel dergisi yayınlanabilir…”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elçin Babyev, Üsküdar Üniversitesi ile geçen yıl imzalanan akademik iş birliği protokolünün her iki eğitim kurumunun gelişimine fayda sağladığını kaydetti. Babyev, iş birliğinin eğitim, bilimsel araştırma, ortak bilimsel seminer ve konferans alanlarını kapsadığına dikkat çekti. Rektör, diğer alanlarda da iş birliği fırsatlarının bulunduğunu hatırlatarak, bilimin yaygınlaşması için iki üniversitenin ortak bilimsel-kitle dergisi yayınlamasının mümkün olduğunu da sözlerine ekledi.  

Prof. Dr. Güngör: “Uluslararası Gazetecilik Sempozyumu düzenleyebiliriz”

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör ise yapılan iş birliğinin son derece takdir edilmesi gereken bir birliktelik olduğunu vurguladı. Güngör, bir uluslararası gazetecilik sempozyumunu Bakü Devlet Üniversitesi ile Azerbaycan'da düzenlenebileceği önerisinde bulundu.

Güngör ve Atalay ARB’nin konuğu oldu…

Güngör ve Atalay Azerbaycan’da yayın yapan ARB’de yayınlanan Gün Sonu programının da konuğu oldu. Güngör ve Atalay, medya ve medyanın dönüşümüne dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Güngör Bakü Devlet Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi…

Gezi kapsamında Prof. Dr. Güngör Bakü Devlet Üniversitesi öğrencileriyle de bir araya geldi. Güngör, “Medya” konusunda öğrencilere seminer verdi. 


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)