ERACON 2024 fuarında Üsküdar Üniversitesini temsil ettiler

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.48272

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı Avrupa Erasmus Koordinatörleri Birliği (EAEC) tarafından düzenlenen Erasmus Kongresi ve Fuarı (ERACON 2024)’e katılım sağladı. Porto Politeknik Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı fuara farklı ülkelerden gelen üniversite temsilcileri katılım sağladı. 


24-28 Haziran tarihlerinde Portekiz'in Porto şehrinde düzenlenen kongreye farklı ülkelerden üniversiteler yoğun katılım gösterdi. 

Porto’da Üsküdar Üniversitesi’ni temsil ettiler

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı, bu organizasyonda üniversitemizi temsil ederek; ‘KA131 & KA171 Projeleri’, ‘Erasmus'un Yapay Zekâ ile Geleceği’ ve ‘BIP Projeleri’ ile alakalı çeşitli konferanslara katıldı.

20'den fazla üniversite ile birebir görüşme… 

20'den fazla üniversite ile birebir görüşme gerçekleştirilirken, bu görüşmeler sonucunda Üsküdar Üniversitesi kendini tanıtma ve uluslararası iş birliklerini geliştirme fırsatı buldu.

Uluslararası iş birliklerini geliştirme fırsatı

Üsküdar Üniversitesi, katılım sağladığı fuarda Dünyanın her yerinden birçok üniversite ile birebir görüşme sağlamış, bu görüşmeler sonucunda Üsküdar Üniversitesi kendini tanıtma ve uluslararası iş birliklerini geliştirme fırsatı yakaladı. 
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)