Tıp Fakültesi tıp eğitimi akreditasyon çalışmalarına başladı

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.47903

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Ulusal ve Uluslararası ölçekte Tıp Eğitimi Akreditasyonu çalışmalarına başladı. Yükseköğretim Kalite Kurulu ve Dünya Tıp Eğitimi Federasyonu tarafından tanınan bir kalite kuruluşu TEPDAD ile organize çalışmalarının ilk ayağını Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesine yapılan ziyaret oluşturdu. 

Düzenlenen toplantıya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Kale, Hamidiye Tıp Fakültesi mezun öğrencilerinden Fulya Senem Karaahmetoğlu ve Zeynep Betül Özcan, Üsküdar Üniversitesinden ise Tıp Fakültesi Akreditasyon Komisyon Başkanı Prof, Dr. Nilgün Tekkeşin ve Tıp Fakültesi Sekreteri Zeynal Abidin Kocadağ katıldı.

Akreditasyon hazırlık süreçlerinden bahsedildi

Görüşmelerde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesinin Tıp Eğitimi Akreditasyon çalışmalarına hazırlanırken yaşadığı süreçlerden bahsedildi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

Prof. Dr. Nilgün Tekkeşin ve Tıp Fakültesi Sekreteri Zeynal Abidin Kocadağ, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Akreditasyon ekiplerine paylaştıkları değerli bilgi ve deneyimleri için şükranlarını sundu.

Akreditasyon çalışmalarına katılan bütün akademik, idari kadro ve öğrenciler ile Tıp eğitiminin kalitesinin yükselmesine, sağlık hizmeti sunumu ve toplumun sağlık düzeyinin gelişmesine katkı sağlamak üzere hep birlikte yola çıkıldığından bahsedildi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)