Ar-Raniry Devlet İslam Üniversitesi ve Üsküdar arasında MOU imzalandı

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.47859

Endonezya Ar-Raniry Devlet İslam Üniversitesinden gelen heyet, Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti. Düzenlenen toplantıda iki üniversite arasında eğitimde iş birliği anlaşması (MOU) imzalandı. Toplantıda Endonezya öğrenci profili ve yapılabilecek iş birlikleri konuşuldu.

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Senato Salonunda gerçekleşen toplantıya Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı Uluslararası İlişkiler Yöneticisi Dilber Aliyeva Gögsu ve Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı personelleri katıldı.

Yapılabilecek iş birlikleri konuşuldu

Heyete Üsküdar Üniversitesi hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu ve tanıtım filmi izletildi. Daha sonra ise Endonezya öğrenci profili ve yapılabilecek iş birlikleri konuşuldu.

Kendi üniversitelerinde tıp bölümü açmak istediklerini belirten Endonezyalı heyet, bu konuda bilgi ve fikir alışverişi yapmak istediklerini iletti. Toplantıda uluslararası ilişkiler, psikoloji ve tıp bölümleri için görüşmeler ve anlaşmalar yapılabileceği de konuşuldu.

Hediye takdimi ardından toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.