"Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak" projesi hayata geçirildi!

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.45122

Üsküdar Üniversitesi ve Antalya Valiliği iş birliğiyle hayata geçirilen "Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak" projesi kapsamında Antalya Valiliği’nin belirlediği 40 uzman aile ve değerler eğitimi aldı. Uzmanlar tarafından gerçek aile öykülerinden “Dört Mevsim Güzelliğinde Aile Öyküleri” kitabı da oluşturuldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Üsküdar Üniversitesi ve Antalya Valiliği iş birliğiyle “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak” projesi hayata geçirildi.
Üsküdar Üniversitesi Genç Beyinler Akademisi Direktörü Dr. Öğr. Üyesi Nebiye Yaşar, Üsküdar Üniversitesi ve Antalya Valiliği iş birliğiyle hayata geçirilen “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak” projesi hakkında bilgi verdi.

Antalya Valiliği’ne bağlı kurum ve kuruluşların iş birliğinde yapılan “Dört Mevsim Güzel İnsan Olmak” projesinde Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın yazılarından yararlanıldığını kaydeden Dr. Öğr. Üyesi Nebiye Yaşar, “Aile ve Değer” temalı yazılar ile “Aile Seti” kitaplarından yararlanıldığını söyledi. 

Dr. Öğr. Üyesi Nebiye Yaşar, Antalya Valiliği’nin belirlediği 40 uzmanın proje kapsamında eğitim aldığını, eğitim sonrasında da değer içerikli atölyeler oluşturulduğunu anlatarak, uzmanların Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın “Aile Seti” içindeki kitaplardan yararlanarak değer atölyelerinin uygulamalarını yaptıklarını ifade etti.

Antalya Valiliği’nin belirlediği 40 uzman tarafından gerçek aile öykülerinden “Dört Mevsim Güzelliğinde Aile Öyküleri” kitabı oluşturulduğunu da dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Nebiye Yaşar, “Bu güzel iş birliği ‘Kurumsal Sürdürülebilirlik ve Toplumsal Katkı’ çalışmalarımıza da önemli bir örnek teşkil etmektedir.” dedi.
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)