Uluslararası firmalar acente zirvesinde buluştu

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.44118

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından ilki düzenlenen “2024 Uluslararası Partnerler Zirvesi” 100’den fazla uluslararası eğitim danışmanının katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen zirvede önemli gelişmeler konuşuldu. Stratejik iş birliklerini geliştirmek adına yakın temasta bulunulan zirvede, firmalar Üsküdar Üniversitesi ile yaptıkları iş birliklerini geliştirmeye devam edeceklerini bildirdi.

Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte uluslararası firmalar bir araya geldi. Mısır’dan ‘OK’ firması, Fas ve Ürdün’den ‘Marifet Group’, İran’dan ise ‘Dana Education’ firması zirveye katılım sağladı. 

Genel Sekreter Selçuk Uysaler’in de bulunduğu etkinliğin açılış konuşmasını Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk gerçekleştirdi. Kendisinin uluslararası ofisin akademik koordinatörü olduğunu ve partnerlerle ilişki kurulması konusunda öncülük ettiğini belirtti. 

Stratejik planlar ve iş birliği kapsamında projeler konuşuldu

Açılış konuşmasının ardından Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Peyman Jaferi, düzenlenen etkinliğe katılım sağlayan davetlilere teşekkür etti. 

Uluslararası Kayıt ve İletişim Yöneticisi Dilber Aliyeva Gögsu, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığını tanıtan sunumunu katılımcılarla paylaştı. 

Erasmus ve Değişim Programları Yöneticisi Gürkan Dinçer, öğrencilere sunulan Erasmus imkanlarını katılımcılara anlattı. 

Uluslararası Tanıtım ve Pazarlama Asistanı Yiğit Koş, 2024- 2025 akademik yılındaki stratejik planı ve iş birliği noktasındaki projeleri aktardı. 

Uluslararası Kayıt ve İletişim Asistanı Zehra Güven ise güncel göç idaresi kararlarını ve ikamet izni kurallarını katılımcılara aktardı. 

Etkinlik boyunca stratejik iş birliğini geliştirmek adına yapılabilecekler konuşuldu. Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Peyman Jaferi, düzenlenen etkinliğe katılım gösteren yetkililere plaket takdim etti. 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi. 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)