Üsküdar’a EKET Fuarında bu yıl da yoğun ilgi gösterildi

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.43576

Üsküdar Üniversitesi, Eğitim Kurumları Ekipman ve Teknolojileri (EKET) Fuarcılık tarafından düzenlenen 6. İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri Fuarına katıldı. 9-10 Ocak 2024 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen fuarda Üsküdarlı akademisyen ve tercih danışmanları, geleceğin üniversitelilerinin merak ettiği tüm soruları cevapladı.

EKET Fuarcılık tarafından düzenlenen İstanbul Üniversite Tercih Fuarı bu yıl da binlerce adayı buluşturdu.

Fuarda Üsküdar Üniversitesinin tercih merkezi her yıl olduğu gibi bu yıl da adaylarca yoğun ilgi gördü.

Üsküdar Üniversitesi tercih danışmanları ve akademisyenleri adaylarla buluştu 

Üniversite ve bölüm tercihleri için üniversite adaylarına yönelik İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezinde ücretsiz olarak düzenlenen EKET Fuarında adaylar, Üsküdar Üniversitesi akademisyen ve tercih danışmanlarıyla 2 gün boyunca yüz yüze görüşme imkânı buldu. 

Üniversite adaylarına bu bağlamda Üsküdar Üniversitesi bünyesinde yer alan bölüm, fakülte, burs imkanları ve programlar hakkında bilgi verildi.

Bölüm tanıtım sohbetleri gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi Tanıtım Günleri kapsamında seminer programı ve bölüm tanıtım sohbetleri gerçekleştirildi. 

‘Tıp Fakültesi Tanıtımı ve Psikoloji Tanıtımı’ başlığının ele alındığı bölüm tanıtım sohbetlerinde Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi Hatice Boran ve Psikoloji (İngilizce) 2’nci sınıf öğrencisi Kevser Nur Kaya adaylarla buluştu, deneyimlerini, Üsküdar’ın sunduğu olanakları anlattı. 

Programın moderatörlüğünü ise Oyuncu ve Seslendirme Sanatçısı Onur Yar yaptı. 

Bu kapsamda geleceğin üniversitelilerinin merak ettiği tüm sorular cevaplandı ve aday öğrencilere bilgilendirmelerde bulunuldu.

 


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)