TEDX Uskudar University 2023’de “Bütüncül Bilim, Felsefeden Tıbba” konuşuluyor…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.43078

TEDX Uskudar University 2023, 1 Aralık 2023 Cuma günü gerçekleşecek. “Değişen İnsan, Değişen Bilim” ana temasıyla “Bütüncül Bilim, Felsefeden Tıbba” başlığı ile gerçekleştirilecek TEDX Uskudar University’nin konuşmacıları arasında Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Osman Çerezci, Prof. Dr. Gül Eryılmaz, Prof. Dr. Sermin Kesebir, Prof. Dr. Sultan Tarlacı bulunuyor. Ele alınacak konular ise “Din Laboratuvara Girer mi?”, “Elektromanyetik Kirlilik, Sağlığımıza Etkisi ve Korunma”, “İlişkilerin Kara Kutusu: Örtük Bellek ve Romantik İlişkiler”, “Beynini/Kendini Yiyip Bitirenler”, “Deprem İzolatöründen İlhamla El Titremesi Tedavisi” ile dikkat çekiyor.


Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleşecek TEDX Uskudar University 2023 için geri sayım başladı.

“Değişen İnsan Değişen Bilim” ana temasıyla “Bütüncül Bilim, Felsefeden Tıbba” başlığı ile gerçekleştirilecek TEDX Uskudar University, alanında uzman pek çok önemli ismi ağırlayacak.

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Din Laboratuvara Girer mi?”, Prof. Dr. Sultan Tarlacı “Deprem İzolatöründen İlhamla El Titremesi Tedavisi” başlıklı konuşmalarıyla yer alacak.

Prof. Dr. Osman Çerezci “Elektromanyetik Kirlilik, Sağlığımıza Etkisi ve Korunma”, Prof. Dr. Gül Eryılmaz “İlişkilerin Kara Kutusu: Örtük Bellek ve Romantik İlişkiler” ve Prof. Dr. Sermin Kesebir “Beynini/Kendini Yiyip Bitirenler” başlıklı bir konuşma yapacak.

Dr. Öğretim Üyesi Elvan Çiftçi “Benim Elimde Değil ki Bunlar”, Dr. Öğretim Üyesi Cihan Taştan “Uzay ve Antarktika' da Keşfedilmemiş Genetiğin Peşinde”, Uzman Klinik Psikolog Özgenur Taşkın “Zihinsel Labirentler: Takıntıların Derinliklerine Yolculuk”, Uzman Klinik Psikolog Penbesel Özdemir Yağız “Sesimi Duyan Var mı? Depremin Gölgesinde Yaşamak”, Uzman Klinik Psikolog Çağrı Akyol Çevirir “Yüksek Zeka, Madde Kullanımı ve Mehdiliğe Giden Yol” ve Uzman Klinik Psikolog Aybeniz Urhan “Ergenliğin En Büyük Sorunlarından Biri: Yeme Bozukluğu” başlıklı konuşmalarıyla yer alacak.

 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)