Barış Karabulut’tan Futgolf Şampiyonasında üç kategoride derece…

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.42459

Üsküdar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İngilizce bölümü Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Barış Karabulut, 2023 Türkiye Futgolf Şampiyonasında üç kategoride derece aldı. Karabulut, Erkek Senyör 45+ kategorisinde 1’inci oldu.

2023 Türkiye Futgolf Şampiyonasının altıncı etabı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Bodrum Regnum Golf & Country Club'ta düzenlenen Bodrum Regnum Cup ile gerçekleşti.

Karabulut, Erkek Senyör 45+ kategorisinde 1’inci oldu

Maçkolik, Acıbadem Sports, Polygreen, Dost Cam, Makhill Taşımacılık, Lig Radyo, Renk Matbaa ve Bodrum Regnum Golf & Contry Club'un sponsorluğunda Bodrum Regnum Cup'taki çeşitli yarışmalarda üç kategoride derece yapan Diş Hekimliği Fakültesi İngilizce bölümü Pedodonti Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Barış Karabulut, Erkek Senyör 45+ kategorisinde 1’inci oldu.

100'e yakın oyuncunun katıldığı Bodrum Regnum Cup'ta, Doç. Dr. Barış Karabulut, aynı zamanda Erkek Genel kategoride 8’inci, Maçkolik Pairs Cup kategorisinde ise 3’üncü oldu.

2023 Türkiye Futgolf Şampiyonasının yedinci etabı, 3-5 Kasım 2023 tarihlerinde Kemer Country Club'un ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenecek.