“Kalite” için buluştular…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41108

Eğitim ve sağlık alanında uluslararası kalite standartlarında çalışmalarını yürüten Üsküdar Üniversitesi’nin başarısı her platformda konuşulurken, Kalite Direktörlüğü Üsküdarlı öğrencilerle buluştu. Buluşmada yer alan Öğrenci Konseyi Başkanı, Kalite Kulübü Başkanı ve Çalışan Öğrenci kaliteye dair merak ettikleri süreçler üzerine görüşme sağladı.

Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Kalite Direktörü Serdar Karagöz, Kalite Yöneticisi İlknur Güzel ve Kalite Asistanı Bilge Ünal, Üsküdarlı öğrencilerle bir araya geldi.  

Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Zeynep Omaç, Kalite Kulübü Başkanı İbrahim Bahçekapılı ve Çalışan Öğrenci Rümeysa Nur Savaş, Üsküdar Üniversitesi’nin kalite güvencesi sisteminin işleyişini, Kalite Direktörlüğü’nün yaptığı çalışmaları dinledi.

 Buluşmada; öğrencilerin kaliteye sunabileceği katkılar, öğrencilerin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı süreçlerinde kalite iç güvencesi sisteminin geliştirilmesine yönelik sunabileceği faydalar ele alındı.

Kalite Kulübü’nün 2023-2024 yılı eğitim-öğretim dönemi için gerçekleştireceği faaliyetler hakkında da fikir paylaşımı gerçekleştirildi.

Karagöz: “Üsküdar Üniversitesi’nin kalite güvencesi sistemini geliştirmeye yönelik çalışmaları sürecek”

Buluşmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Karagöz; “Öğrenci bakış açısını dinleme, izleme, iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerini benimsemiş olan Üsküdar Üniversitesi, yükseköğretimde kalite güvencesi sistemini geliştirmek adına çeşitli çalışmalar yapmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı. 


 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)