Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist- Yazar Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluştu. “Aile, Gurbette Yaşamak” gibi başlıkların ele alındığı söyleşide önemli değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Nevzat Tarhan, ayrıca okurlarına kitaplarını da imzaladı. Tarhan’a Hollandalıların ilgisi yoğun oldu.
İçerik
Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Hollandalılarla buluştu.

Kaleme kitapları birçok farklı dile çevrilen ve dünyanın farklı coğrafyalarında Türkiye’nin sevilen ve çok okunan yazarları arasında gösterilen Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan şimdi de Hollanda’da yaşayan Türklerle bir araya geldi.

Anadolu Festivali kapsamında Stadspark Etkinlik alanında Hollandalılarla buluşan Tarhan; aile, ailenin önemi, eş ilişkileri, ebeveyn ve çocuk…gibi. Birçok konuda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Tarhan’a Hollanda’da yaşayanlar yoğun ilgi gösterirken, Tarhan söyleşi sonunda okurlarına kitaplarını da imzaladı.
Paylaş
Sizi Arayalım
Diğer Haberler
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Aileyi yıkan sorunları düzeltmeden aileyi güçlendiremeyiz”
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Okul şiddetine karşı erken sinyaller doğru okunmalı”
- Kurban kesimini mutlaka işi bilen kasaplar yapmalı!
- Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL ailesi çevrim içi bayramlaşma töreninde bir araya geldi
- 9 günlük ‘şampiyonluk virajı’ fırsatı!

