Üsküdar Üniversitesi ve Pakistan Gençlik Konseyi arasında işbirliği


Pakistan Ulusal Gençlik Konseyi (Natıonal Youth Asembly) Başkanı Hasan Ali Abbasi ve beraberindeki 11 kişilik heyet Üsküdar Üniversitesini ziyaret etti. Heyet, Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile de bir araya geldi.

Üsküdar Üniversitesi ve Pakistan Gençlik Konseyi arasında işbirliği

Pakistan İstanbul Başkonsolosluğunun düzenlediği program kapsamında 14-19 Nisan 2019 tarihlerinde Türkiye'de bulunacak olan heyet Üsküdar Üniversitesini de ziyaret ederek Üsküdar Üniversitesi ile eğitimde işbirliği anlaşması imzaladı.

Üsküdar Üniversitesi ve Pakistan Gençlik Konseyi arasında işbirliği 2

Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke Senato Toplantı Odasında gerçekleşen işbirliği anlaşmasına Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın yanı sıra Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, Kurumsal İletişim Direktörü Tahsin Aksu, Pakistan Ulusal Gençlik Konseyi Başkanı Hasan Ali Abbasi ve beraberindeki 11 kişilik heyet katıldı.

Üsküdar Üniversitesi ve Pakistan Gençlik Konseyi arasında işbirliği 3

“Gençler için Üsküdar Üniversitesinden destek istiyoruz”

Gençlik dünyası ve İslam dünyasının geleceğinin konuşulduğu toplantıda Ulusal Gençlik Konseyi Başkanı Hasan Ali Abbasi Üsküdar Üniversitesi ile işbirliği anlaşması gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Bugün itibari ile Pakistan gençleri ile Türkiye arasında önemli bir kapı aralandı. Biz Pakistan Ulusal Gençlik Konseyi olarak Üsküdar Üniversitesinden gençleri yetiştirmek konusunda destek istiyoruz” dedi.

Üsküdar Üniversitesi ve Pakistan Gençlik Konseyi arasında işbirliği 4

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ise Pakistan Ulusal Gençlik Konseyini kurumlarında ağırlamaktan ve işbirliği içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üsküdar Üniversitesi ve Pakistan Gençlik Konseyi arasında işbirliği 5

İşbirliği toplantısı, protokol imza töreni ardından toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Emre Üçsular, Pakistan'dan gelen heyete üniversitenin laboratuvarlarını gezdirdi.

Üsküdar Üniversitesi ve Pakistan Gençlik Konseyi arasında işbirliği 6

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)