Üsküdar Üniversitesi ile Çalık Holding arasında “Üniversite-Sanayi İş Birliği” modülü kapsamında protokol töreni gerçekleştirildi. İş birliği çerçevesinde, üniversite ve sanayi alanlarında yeni projelerin geliştirilmesi ve bu projelerin inovasyon, sürdürülebilirlik, sektörel gelişim gibi konularda oluşturacağı katma değer ön plana çıkıyor. İş birliğinin hem akademik dünyaya hem de sanayiye önemli katkılar sunması hedefleniyor.
İçerik
Üsküdar Üniversitesi ve Çalık Holding arasında yeni nesil iş birliği
Ortak projeler üzerine değerlendirmeler yapıldı
Çalık Holding Merkez Ofisi’nde gerçekleştirilen toplantıda Üsküdar Üniversitesinin ulusal ve uluslararası arenada yürütmekte olduğu projeler hakkında detaylı bilgiler verildi.
Toplantıya, Çalık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Göçmen, Çalık Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Ahmet Ratip Kumbasar, Çalık Holding Mali İşler Grup Başkanı Burak Onur, Çalık Denim ve Aktifbank Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdal Güncan, Çalık Holding Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Özlem Aksoy, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türker Tekin Ergüzel, BrainPark TTO Direktörü Doç. Dr. Müge Ensari Özay, Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Cihan Taştan, Genel Sekreter Selçuk Uysaler ile TTO Destekli Projeler Uzmanı Bayram Güneş katıldı.
Hedef: Yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler…
İş birlikleri ve ortak projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerin yapıldığı protokol töreninde, gelecekteki projelerin üniversite-sanayi iş birliğine katkı sunacak yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler getirmesinin hedeflendiğine dikkat çekildi.
Yeni projelerin geliştirmesi amaçlanıyor…
Üsküdar Üniversitesi, bu iş birliği sayesinde akademik bilgi birikimini sanayi projeleri ile birleştirerek sektöre fayda sağlayacak projeler geliştirmeyi amaçlıyor.
Paylaş
Sizi Arayalım
Diğer Haberler
- Yükseköğretimde kalite dönüşümü masaya yatırıldı
- Çocukların arkadaşlıkları gelecekteki ilişkilerinin provası!
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Gençler açısından şiddet bir performansa dönüştü”
- Öğr. Gör. Ayhan Demircan, Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği başkanı seçildi
- Prof. Dr. Tayfun Uzbay’a memleketi Ordu’dan “Kent Ödülü”






