Üsküdar Üniversitesi ile Tunus merkezli Pristini School of AI arasında eğitimde iş birliği anlaşması (MOU) imzalandı. Bu kapsamda Erasmus+ programları çerçevesinde yapay zekâ odaklı ortak akademik projeler ve karşılıklı öğrenci-personel hareketliliklerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor. Gerçekleşen toplantıda aynı zamanda Üsküdar Üniversitesinin eğitim-öğretim yapısı, uluslararasılaşma vizyonu ve Erasmus+ programlarından da bahsedildi.
İçerik
Üsküdar Üniversitesi ile Tunus Pristini School of AI arasında iş birliği



Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı ve Erasmus+ Ofisi koordinasyonunda gerçekleştirilen ziyaret Merkez Yerleşke Senato salonunda düzenlendi.
Toplantıya Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Apaydın, Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Dr. Peyman Jaferi ile Erasmus Ofisi personelleri katıldı.
Tunus heyeti adına ise Pristini School of AI Dekanı Dr. Nawel Souissi ve beraberindeki akademik temsilciler yer aldı.


Yapay zekâ odaklı ortak eğitim ele alındı
Program kapsamında Erasmus+ KA171 projesi çerçevesinde öğrenci ve personel hareketlilikleri, yapay zekâ odaklı ortak eğitim ve araştırma faaliyetleri ile uluslararası proje geliştirme olanakları karşılıklı olarak değerlendirildi.

Ortak akademik projelerin hayata geçirilmesi hedefleniyor
Görüşmelerin ardından Üsküdar Üniversitesi ile Pristini School of AI arasında MOU imzalanarak iş birliği resmi bir çerçeveye taşındı.
İmzalanan protokol ile Erasmus+ programları kapsamında ortak akademik projelerin hayata geçirilmesi ve karşılıklı hareketliliklerin desteklenmesi hedefleniyor.



Paylaş
Sizi Arayalım
Diğer Haberler
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Aileyi yıkan sorunları düzeltmeden aileyi güçlendiremeyiz”
- Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Okul şiddetine karşı erken sinyaller doğru okunmalı”
- Kurban kesimini mutlaka işi bilen kasaplar yapmalı!
- 9 günlük ‘şampiyonluk virajı’ fırsatı!
- Türkiye şampiyonu Üsküdarlılar, ülkemizi temsil edecek






